Csatlakozz franchise partnerként a Meatology csapatához!

A 2016-ban Magyarországon alapított márkánk készen áll, hogy

Büszkék vagyunk, hogy sok évnyi tapasztalat, a legkiválóbb alapanyagok használata, úttörő technológiák és a piac várható változásait követő üzleti modell jellemez bennünket.

Az ízélmények tekintetében a folyamatos kutatás, a kitartó munka és a lelkiismeretes hozzáálás a mienk. Az elmúlt években megtanultuk, hogy profi csapattal és gondosan kiválasztott partnerekkel érdemes együtt dolgozni!

csatlakozom
Szakértelem A Meatology csapata több évtizedes nemzetközi tapasztalatra támaszkodva dolgozta ki azt a rendszert, amivel egy étterem üzemeltetése bárki számára elérhetővé válik. Szakembereink segítséget nyújtanak a megfelelő lokáció megválasztásától kezdve a pénzügyi tervezésen át az étterem sikerre viteléig, hogy partnereink is átélhessék azt a felemelő élményt, hogy egy jónevű étterem tulajdonosai.
Kezdeti beruházás A nagykonyhai berendezések ára, a professzionális konyha kiépítési költségének megtérülése még a legjobbak számára is komoly kihívás.
Erre a válasz: Meatology
A beruházás kezdeti és későbbi üzemeltetési költsége töredéke egy hagyományos étteremének. A magas feldolgozottságú, javarészt saját gyártású termékeknek és az általunk használt technológiának köszönhetően gyorsabb megtérülést eredményez.
Ingatlanárak, bérleti díjak emelkedése a jó lokációkban Egyre nehezebben kigazdálkodható vendéglátásból a turisták vagy helybéliek által látogatott forgalmas helyen üzletet bérelni.
Erre a válasz: Meatology
A nagyfokú előkészítettségnek és rendszeres beszállításnak köszönhetően minden Meatology jelentős területet spórol meg az előkészítőkön és tároló kapacitáson, átlagosan 15-25 négyzetmétert éttermenként.
Munkaerő A vendéglátás olyan iparág, amely csak részben gépesíthető, így a humán erőforrás kihagyhatatlan. Egyre nagyobb kihívás szakképzett munkaerőt találni és megfizetni.
Erre a válasz: Meatology
Technológiáink használatával megszűnik az előkészítés. Az éttermekben betaníthatóvá válik és leegyszerűsödik a munkavégzés. Mindössze egyetlen szakmai végzettségű munkavállalóra van szükség műszakonként.
Vásárlói szokások A világ gyorsul körülöttünk. A kor emberének nincs ideje több órát tölteni étkezéssel akár turistaként egy hosszú hétvégére utazik, akár dolgozik, akár csak szabadidejét “költi”. A fogyasztó egyre tudatosabb. Megnézi mit, hol és hogyan fogyaszt, az információtechnológia segítségével egyre tudatosabban választ.
Erre a válasz: Meatology
A rendszerünkkel az erre hangolt szerviznek-, szortimentnek-, valamint a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően a válaszunk: slow food fast.
brand

A lelkiismeret és a mérföldes utánajárás érezhető minden egyes választott alapanyagunkon.

Ott vagyunk a Bazilikánál Budapesten és a Svájci Lakban Nyíregyházán is, és nem állunk meg - a sor folytatódik! Még több Meatology lesz, hogy a saját márkás solymári chili, a Zip’s sörök, a háznak dedikált bor és séfjeink munkája mindenki számára elérhetővé váljon.

Ennek köszönhetően éttermeink kiválóan szerepelnek a vendégek visszajelzésein alapuló ranglistákon, értékeléseken. Hetekig vezettük a Tripadvisor budapesti éttermek listáját és a kezdetektől mindkét éttermünk az első 20-ban szerepel. Jól teljesítenek a GOOGLE, Facebook, Restaurant Guru, stb. vendégelégedettséget mérő listákon csakúgy mint a Dining Guide, Best of Hungary, Fine Restaurants, Big 7 Travel, Magyar Konyha, We Love Budapest, stb. szakmai listákon.

csatlakozom
csapat

Nem pusztán üzleti partnereket keresünk, hanem

ugyanúgy hisznek az áltatalunk képviselt értékekben, elfogadják a Meatology szellemiségét. Segítünk. Így könnyebb lesz

  • az üzlet helyének megtalálása
  • az üzlet típusának kiválasztása
  • a pénzügyi tervezés
  • a finanszírozás megtalálása
  • az engedélyeztetés folyamata
  • az üzletre szabott HACCP elkészítése
  • az üzlet-konyha-háttér tervezése
  • az eszközök-, berendezések-, bútorok beszerzése
A Meatology franchise partnereinek
  • munkatársak toborzása, kiválasztása, a megérkeztem érzés (fejlődés, karrier, jövőkép) kialakítása
  • 2 hetes 6 alkalmas tréning belépéskor vizsgákkal valamelyik anyaétteremben
  • folyamatos képzések, a tudás naprakészen tartása
  • az üzletek teljes ellátása
  • folyamatos innováció
  • a Meatology standardok betartása
  • termék leiratok, technológia, szerviz manuál
  • képzések, segédanyagok
  • szükséges dokumentáció
  • készletfigyelés
  • közös marketing tapasztalt, kreatív csapattal
  • a márka erősítése
Ott vagyunk a Bazilikánál Budapesten és a Svájci Lakban Nyíregyházán is, és nem állunk meg - a sor folytatódik!
2016 November
Bazilika
2018 Június
Haris köz
2019 November
Meatology Franchise
2022 Augusztus
Svájci Lak Nyíregyháza
Basic
  • Csökkentett szortiment
  • Pult szerviz
  • Büfékocsi
  • 50-100 m2 üzlethelyiség
Standard
  • Teljes szortiment
  • Asztal szerviz
  • 40-60 fő ültetése
  • 100-150 m2 üzlethelység
Grand
  • Teljes szortiment
  • Asztal szerviz
  • 60-120 fő ültetése
  • 120 m2 feletti üzlethelyiség
Kérjük először add meg neved és e-mail címed, ezután emailben elküldjük a további teendőket.