még több helyszínen megmutassa, mi az a Meatology.
Büszkék vagyunk, hogy sok évnyi tapasztalat, a legkiválóbb alapanyagok használata, úttörő technológiák és a piac várható változásait követő üzleti modell jellemez bennünket.
Az ízélmények tekintetében a folyamatos kutatás, a kitartó munka és a lelkiismeretes hozzáálás a mienk. Az elmúlt években megtanultuk, hogy profi csapattal és gondosan kiválasztott partnerekkel érdemes együtt dolgozni!
csatlakozomMiért éppen a Meatology?
A lelkiismeret és a mérföldes utánajárás érezhető minden egyes választott alapanyagunkon.
Ebben nem ismerünk megalkuvást.
Ott vagyunk a Bazilikánál Budapesten és a Svájci Lakban Nyíregyházán is, és nem állunk meg - a sor folytatódik! Még több Meatology lesz, hogy a saját márkás solymári chili, a Zip’s sörök, a háznak dedikált bor és séfjeink munkája mindenki számára elérhetővé váljon.
Ennek köszönhetően éttermeink kiválóan szerepelnek a vendégek visszajelzésein alapuló ranglistákon, értékeléseken. Hetekig vezettük a Tripadvisor budapesti éttermek listáját és a kezdetektől mindkét éttermünk az első 20-ban szerepel. Jól teljesítenek a GOOGLE, Facebook, Restaurant Guru, stb. vendégelégedettséget mérő listákon csakúgy mint a Dining Guide, Best of Hungary, Fine Restaurants, Big 7 Travel, Magyar Konyha, We Love Budapest, stb. szakmai listákon.
Nem pusztán üzleti partnereket keresünk, hanem
csapattagokat, akik azonosulni tudnak filozófiánkkal,
ugyanúgy hisznek az áltatalunk képviselt értékekben, elfogadják a Meatology szellemiségét. Segítünk. Így könnyebb lesz
- az üzlet helyének megtalálása
- az üzlet típusának kiválasztása
- a pénzügyi tervezés
- a finanszírozás megtalálása
- az engedélyeztetés folyamata
- az üzletre szabott HACCP elkészítése
- az üzlet-konyha-háttér tervezése
- az eszközök-, berendezések-, bútorok beszerzése
számos további segítséget nyújtunk:
- munkatársak toborzása, kiválasztása, a megérkeztem érzés (fejlődés, karrier, jövőkép) kialakítása
- 2 hetes 6 alkalmas tréning belépéskor vizsgákkal valamelyik anyaétteremben
- folyamatos képzések, a tudás naprakészen tartása
- az üzletek teljes ellátása
- folyamatos innováció
- a Meatology standardok betartása
- termék leiratok, technológia, szerviz manuál
- képzések, segédanyagok
- szükséges dokumentáció
- készletfigyelés
- közös marketing tapasztalt, kreatív csapattal
- a márka erősítése
Étterem osztályok
- Csökkentett szortiment
- Pult szerviz
- Büfékocsi
- 50-100 m2 üzlethelyiség
- Teljes szortiment
- Asztal szerviz
- 40-60 fő ültetése
- 100-150 m2 üzlethelység
- Teljes szortiment
- Asztal szerviz
- 60-120 fő ültetése
- 120 m2 feletti üzlethelyiség